Om Miró

Om Miró

Caviar

Historien

Om Miró

Restaurant Miró slog for første gang dørene op tilbage i 1990. Det var en gourmetrestaurant, der med Toni ved roret, levede og åndede i samme lokaler i 26 år. I 2016 mente Toni, at det var tid til noget andet, derfor blev restauranten omdannet til en vin- og specialvarebutik.

Men Toni savnede sine gæster og den specielle stemning, der altid har hersket på Restaurant Miró, og derfor genåbnede Miró i en version 2.0 i september 2018.
Restaurantens ejer er stadigvæk Toni, men i dag er vi flere, der driver restauranten sammen med ham. Toni er, og har altid været, en ikonisk og exceptionel vært på Miró. Han gør sammen med resten af teamet på Miró alt for, at du som gæst, skal få en totaloplevelse, når du besøger Miró.

Restaurantens historie er vores DNA og vi sætter en ære i at bevare stedets minder, samtidig med at vi hele tiden udvikler og udfordrer konceptet.

Vi stræber efter at være dét sted, man altid ønsker at vende tilbage til. Hvor man kan læne sig tilbage, og opleve en unik og hjertevarm stemning garneret med velsmagende mad kreeret af passionerede kokke.

Vi glæder os til at se dig her på Miró.

Se menu BOOK NU

Toni Leichtle

Ejer & grundlægger
info@mirovin.dk

 

Sava

SAVA DESPOTOV

Køkkenchef
sava@mirovin.dk