Menu & vinmenu
-
Snacks
-
Fjeldørred - Mekitsa - Sødskærm
2019 - Sauvignon Blanc - Kaiserstuhl - Höfflin - Tyskland
-
Hvide Asparges - Parmesan - Løgkarse
2020 - Riesling - Kabinett Feinherb - Kerpen - Mosel - Tyskland
-
Rødfisk - Grønne Asparges - Brunet Smør
2017 - Rully - 1. Cru Montpalais - Nicolas Potel - Bourgogne - Frankrig
-
Gris - Morkel - Rødløg
2017 - Atalaque - Rodríguez De Vera - Méntrida - Spanien
-
Rabarber - Hvid Chokolade - Skovmærke
2019 - Moscatel de la Marina - Enrique Mendoza - Alicante - Spanien
-
Menuen
548,- -
Vinmenuen
548,-
BOOK BORD
Hele molevitten
-
Snacks m. Celler Vell "Gran Reserva Extra Brut 2014"
-
Caviar m. Duval Leroy "Brut Reserve"
Baerii - White Sturgeon - Oscietra
-
Menu 5 retter m. trøffel
-
Vinmenu 5 glas
-
Kaffe m. sødt
-
Hele molevitten
1.750,-
Tilkøb til menuen
-
Caviarservering
448,- -
Foie Gras Terrin
148,- -
Ostetallerken
138,- -
Kaffe & sødt
85,-