Mad & vin

Vores

Menukort

 

BOOK BORD
Vores tilgang til maden

Vores

Tilgang til maden

I køkkenet på Miró er der fokus på velsmag, håndværk og råvarer. Vi værner om de klassiske franske teknikker, og gør brug af lokale, udsøgte råvarer, der i sammenspil med hinanden understreger vores tilgang til retterne.

Vores mad kan vel at mærke ikke indrammes i én kategori. Vi er passionerede i vores arbejde i køkkenet, vi bruger sæsonens råvarer og vores nysgerrighed til at undersøge, udvikle og arbejde med kompositionerne i retterne. Råvaren, dens historie og ikke mindst dens rejse frem til tallerkenen er af stor vigtighed for os. Men vi vil også gerne udfordre vores gæster, derfor er det der bliver serveret på tallerkenen, et resultat af passion, der munder ud i en oplevelse af smagsnuancer og historiefortælling.

Lokale leverandører

Lokale

Leverandører

Det er vigtigt for os at vi har tæt kontakt med vores leverandører, derfor gør vi en stor indsats for at finde de helt rigtige producenter og leverandører. At finde de helt rigtige råvarer betyder utroligt meget for resultatet af den færdige ret. Vi arbejder fortrinsvis med lokale producenter, der brænder lige så meget for produktet som vi gør. Vi søger efter kvalitet og håndværk, og vi er heldige, at samarbejde med mange dygtige producenter, som søger den samme høje standard som os.

Udover de lokale producenter importerer vi varer som foie gras, caviar og trøfler, som også sælges ud af huset. Det er vores opfattelse, at det både styrker smagen og fortællingen, at vide hvor de råvarer vi bruger kommer fra, samt sikre kvaliteten i en produktion, vi selv kan stå indefor.

Selskaber

Selskaber

I og ud af huset

Vi laver både små som store selskaber ud af huset. Planlægningen foregår altid i samarbejde med dig, så vi kan finde den bedste løsning.

Skal du holde firmafest, barnedåb eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få en snak om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

 

Vin

I og ud af huset

Mirós vinsamling er opbygget gennem mange år, og derfor har vi et ofte tæt og nærmest familiært forhold til mange af de passionerede og dygtige vinbønder, som vi handler med. Vi er utroligt fascinerede af vinproduktion, og synes at håndværket er særdeles spændende at dykke ned i. Du er altid velkommen til at kigge forbi og finde vin sammen med os. Vi hjælper gerne med at finde den vin der passer lige præcis til din smag, og vi deler gerne ud af vores viden.

Kontakt os