Menu & vinmenu
-
Snacks
-
Fjeldørred - Passionsfrugt - Rød Grapefrugt
2023 - Josmeyer - Pinot Blanc - Alsace - Frankrig
-
Kuller - Grønkål - Yacon
2017- Höfflin - Grauer Burgunder Prestige - Phonolith - Baden - Tyskland
-
Triangoli - Artiskok - Mynte
2019 - Rodriguez De Vera - Chardonnay - Almansa - Spanien
-
Kalvefilet - Pastinak - Rødløg
2019 - Nicolas Potel - Rully - Pinot Noir - Bourgogne - Frankrig
-
Pære - Cherimoya - Chokolade
2018 - Domaine Ogereau - Coteaux Du Layon - Loire - Frankrig
-
Menuen
698,- -
Vinmenuen
698,-
BOOK BORD
Hele molevitten
-
Snacks m. Höfflin "Cuvée Prestiges"
-
Caviar m. Duval Leroy "Brut Reserve"
Oscietra - Paris-Brest - Jordskok
-
Menu 5 retter m. trøffel
-
Vinmenu 5 glas
-
Kaffe m. sødt
-
Hele molevitten
2.198,-
Tilkøb til menuen
-
Caviarservering
698,- -
Stegt Foie Gras
298,- -
Ostetallerken
138,- -
Kaffe & sødt
85,-